0
Evrokupovi

Partizan-Feyenoord, Fajenord, Fejenord, UEFA Liga Konferencija, Conference League, Beograd, Srbija 10.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SREĆA CRNO-BELIH NIJE DUGO TRAJALA: Fejenord izjednačio, Vujačić mogao da donese novu predonst svom timu ali se pošteno obrukao! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.22 u 19:30

Lepo je krenuo Partizan, postigao pogodak na vreme ali radost navijača nije dugo trajala.

U 13. minutu mrežu holandskog tima zatresao je Bibras Natho, u tom prilikom se povredio zbog čega je morao da napusti teren, a Aleksandar Stanojević je odlučio da u igru ubaci mladog Nemanju Jovića.

Ipak, svega sedam minuta kasnije, Fejenord je stigao do izjednačenja. Gosti su dugo kružili oko gola Partizana, tražili put između zadnje linije crno-belih, i potom postigli gol.

Sinister je pronašao Turnstra koji je bez većih problema savladao Popovića. Izjednačujući pogodak Holanđana pogledajte u priloženom video snimku:

U 22. minutu malo je falilo da Partizan ponovo povede, veliku šansu je imao Igor Vujačić. Posle jednog kornera lopta je došla do stamenog štopera, koji je sa tri metra udaljenosti od gola loptu poslao pod oblake.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter