0
Evroliga

Crvena Zvezda v Maccabi Playtika Tel Aviv-Euroleague 2021/22 Beograd, 10.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

RADONJIĆ ODUŠEVLJEN: ‘Značajno je kad dođe da nas bodri! Ne mogu da se setim bolje atmosfere!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.22 u 22:28

Imao je mnogo razloga da bude zadovoljan!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je vidno zadovoljan nakon pobede nad Makabijem iz Tel Aviva. Podršku im je pružio i verovatno najbolji teniser svih vremena – Novak Đoković:

‘Uvek nam je značajno kad dođe da nas bodri. Znamo da je naš veliki podržavalac i njegov dolazak nam apsolutno svima znači. Nadam se da će imati vremena da ga još jednom vidimo pored parketa da igra sa nama.’ – rekao je Radonjić, a potom prokomentarisao povredu Holinsa i atmosferu u hali ‘Aleksandar Nikolić:

‘Holins ide na preglede da vidimo stepen povrede. Teško da je davati prognoze bez analize, neozbiljno je da dajemo komentare tim povodom. Količina odigranih mečeva nosila je i rizik. Uspeli smo da pronađemo rešenje i u dobroj atmosferi, bez mnogo buke, radimo i spremamo. Od 17. februara, dakle u 20 dana, imali smo devet mečeva. Tiho, mirno, bez neke velike pompe, ostajemo i sada. Nadam se da ćemo uspeti da se regenetrišemo. Svi momci ostavili su srce na parketu i mogu da budem ponosan na njih. Zahvalnost publici na podršci. Ne mogu da se setim kada je bila bolja atmosfera, možda u prošlom mandatu!’ – zaključio je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter