0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

NISU SAMO HAOS I TUČE NA BALKANU: U Sevilji se potukli navijači Vest Hema i Frankfurta, neverovatne scene iz Andaluzije! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.22 u 14:00

Sukob na ulicama Sevlilje!

Žreb za ligu Evrope odlučio je da se u osmini finala drugog po snazi evropskog klupskog takmičenja spoje Betis i Frankfurt, kao i Sevilja i Vest Hem. Zbog toga su fudbaleri Betisa svoju utakmicu odigrali još sinoć, kako bi se manje opteretili organi reda i mira. Ipak to nije sprečilo navijače Nemaca i Engleza da se međusobno sukobe na ulicama u Španiji.

Lokalna televizija „La Sexta“ javlja da su se između navijača stvorila neverovatno velika tenzija koja je kulminirala fizičkim obračunom, u kom su korišćeni svakakvi predmeti. Takođe se u izveštaju navodi da je veliki broj navijača povređen, uprkos svim bezbednosnim protokolima, pa ni pomeranje jedne utakmice nije pomoglo. Sve se inače odigralo u samom centru grada, u blizini paba i autobuske stanice, pa ni ne čudi što je baš tu došlo do sukoba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter