0
Evropske lige

Fudbal Soccer Fudbalska utakmica super lige srbije izmedju Vojvodine i Crvene Zvezde slavlje igraca Crvene Zvezde sa Delijama posle pobede Vujadin Savic(R) Racic Uros(L) Nemanja Radonjic(C) Novi Sad 07.03.2018 Stadion Karadjordje foto : Nenad Mihajlovic

NEIZVESNA BUDUĆNOST BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Niko ga neće u svojim redovima, povratak u Beograd moguć!?

Objavljeno: 10.03.22 u 15:17

Krilni napadač ne igra previše ni u Portugalu!

Fudblaer Marseja, na pozajmici u Benfiki, Nemanja Radonjić, neće ostati na Lužu kako sada stvari stoje. On je prošlog leta došao u Portugal u sklopu jednogodišnje pozajmice, sa mogućnosti otkupa za 6.500.000 evra ukoliko Srbin odigra 25 utakmica za Orlove. Ipak, on je tek odigrao 11 utakmica, a u minulom periodu gotovo da nema nikakvu minutažu.

Radonjić je svoj najbolji fudbal u karijeri igrao leta 2018. kada je prvi put uveo Zvezdu u Ligu šampiona, potom je otišao u na jug Francuske u Marsej gde je proveo dve tri sezone, i postigao sedam pogodaka. S obzirom da u Olimpiku ne računaju na njega, nije isključen ni njegov povratak na mesto uspeha, u Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter