0
Evrokupovi

FOTO: Rangers FC

LOŠIH 45 MINUTA ZA ZVEZDU: Dali su dva gola i promašili penal, a imaju dva gola zaostatka! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.22 u 21:52

Poluvreme za zaborav!

Fudbaleri Crvene zvezde igraju utakmicu protiv Rendžersa u okviru osminefinala Lige Evrope. Poveli su beogradski ‘crveno-beli’ nakon samo nekoliko minuta igre, ali je pogodak Aleksandra Katai poništen zbog ofsajda u kom se našao ‘mađioničar’ iz Srbobrana.

Da stvar bude još gora po našeg šampiona, već u 9. minutu susreta, Slavoljub Srnić je više nego nespretno reagova, srušivši Kenta u kaznenom prostoru. Nakon intervencije VAR-a, glavni arbitar je pokazao na ‘belu tačku’, a nemilosrdni egzekutor bio je desni bek Tavarnijer.

Igrao se 14. minut, kada je ekipi Dejana Stankovića po drugi put poništen pogodak.. Igraju hrabro ‘crveno-beli’, ali jednostavno nemaju sreće za sada.

Sve to nastavio je da koristi Rendžers, koji u 16. minutu preko Morelosa poduplava prednost.

Sjajan pas Kataija do Ivanića rezultirao je iznuđivanjem penala za srpskog predstavnika.. Taman kada se mislilo da će Zvezda barem delimično da se vrati u utakmicu, udarac Kataija sa bele tačke odbranio je MekGregor.

Do kraja prvog poluvremena, još dve prilike imao je Rendžers, ali se rezultat nije menjao.. Zvezda je pritiskala rivala, ali nije uspela da smanji prednost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter