0
ATP

(191116) -- LONDON, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain celebrates after winning the singles group match against Stefanos Tsitsipas of Greece at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 15, 2019. (Xinhua/Han Yan)

LEGENDARNI NEMAC NEMA DILEMU: Nadal je Favorit na Indijan Velsu, najbolji je bez ikakve sumnje!

Objavljeno: 10.03.22 u 13:44

Bivši drugi reket sveta pred Indijan Vels!

Nekadašnji drugi reket sveta i polufinalista AO i Vimbldona u više navarta, kao i osvajač 15 ATP turnira, od kojih je Masters u Štutgartu najveći trofej, Tomi Has, definitivno nema nikakvu dilemu ko je najveći favorit na turneji u Americi koja je pred nama:

„Rafa ima 35 godina, a nikada nije imao ovakv početak sezone. Vratio se posle povrede, a osvojio je tri titule. Po mom mišljanju, on je favorit ovde, bez ikakve sumnje“, rekao je Has, pa potom nastavio: „Tu su mladi momci, poput Rubljova, Medvedeva, Zverev, Cicipasa. Svi ini kucaju na vrata, ali Nadal je favorit“.

Nadal od početka godine igra fantastično, trenutno ima 15 mečeva uzastopno bez poraza i tri titule, u Melburnu, na Australijan Openu i u Akapulku, a i trenutno je igrač sa najviše Grend slemova u istoriji sporta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter