0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@zenit_spb

LEGENDARNI FUDBALER IZBRISAN IZ ISTORIJE: Bivša supruga ga prozvala da je odgovoran za ubijanje dece, zatim želi da ga progone u snu!

Objavljeno: 10.03.22 u 14:27

Teške optužbe na račun nekadašnjeg heroja!

Nekadašnji reprezentativac Ukrajine i tamošnja legenda, Anatolij Timoščuk, prosto je izbrisan iz istorije te zemlje. Povod za to je jer nije želeo da napusti Zenit, niti da se oglasi na bilo koji način povodom Ukrajine na Rusiju. On je tako u rekordnom roku od nekoga koga je cela nacija poštovala prerastao u zlikovca na čiji račun stižu gomile uvreda, a i kako Objektiv prenosi, šokantne prozivke od strane supruge:

– Vidi, ovo su sve naša ukrajinska deca, isto kao i tvoja deca. I svaki dan ih ubijaju ljudi kojima ti sada ližeš dupe. Zajedno sa njima, ubijaš ukrajinsku decu. Doslovno to radiš svaki dan kada tamo u Rusiji jedeš u restoranima, plaćaš sveštenike i kurve, kada kupuješ odeću i točiš gorivo. Svaki dan plaćaš porez i tim novcem kupuju rakete koje ubijaju našu decu”.

– Beskrajno si lagao svima oko sebe. Odabrao si da uživaš u patnji vlastite dece. Zar stvarno misliš da je to pošteno? Uostalom, možeš otići da radiš bilo gde u svetu. Zašto danas plaćaš ubistvo naše dece? Jednom si mi rekao da sam veštica, ali želim kao i svaka ukrajinska majka da ti i takvi kao ti sanjate ubijenu decu svaki put kada zaspite” – kaže njegova bivša životna saputnica Nadežda Navrotskaja.

Timoščuk je igrač sa najviše nastupa u dresu Ukrajine, a u karijeri je najdublji trag ostavio u Bajernu gde je uzeo Ligu šampiona i tri Bundeslige, a u Zenitu i Šahtjoru je takođe uzeo dve, odnosno tri titule nacionalnih šampionata. Neki od tih uspeha će definitivno, barem na papiru, biti obrisani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter