0
ATP

(191011) -- SHANGHAI, Oct. 11, 2019 (Xinhua) -- Novak Djokovic (R) of Serbia hugs Stefanos Tsitsipas of Greece after the men's singles quarterfinal match between Novak Djokovic of Serbia and Stefanos Tsitsipas of Greece at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 11, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

KADA NOVAKA NEMA, TITULA JE MNOGO BLIŽE: Cicipas bio blizu odustajanja u jednom momentu, ali iznenada se oseća bolje!

Objavljeno: 10.03.22 u 15:50

Grk o povredi i šansama!

Peti teniser sveta, Stefanos Cicipas, govorio je, optimistično, o američkoj turneji, svojim očekivanjima u narednom periodu, ali i povredi koja ga je mučila u drugom delu prošle godine. Prošlogodišnji finalista Rolan Garosa, govorio je kako je iza njega bio težak period ali da je iz svega izašao jači:

– U to vreme pre operacije, nisam verovao da postoji neko ko će mi pomoći da se tako brzo vratim u željenu poziciju. Bio je to težak momenat za mene, kroz to sam morao da prođem, bio sam stvarno u užasnom stanju – počeo je grčki teniser.

Potom je nastavio:

– Na ATP Tur finalu u Torinu, par dana pre operacije, razmišljao sam da odustanem. Zaista sam se osećao loše zbog svega. Nisam uspevao da ostanem motivisan, jer nisam verovao u sebe. Moje telo mi nije dozvoljavalo da idem dalje. Osećao sam se tužno i bespomoćno. Bio sam slab i osećaš sam da ne mogu da dosegnem viši nivo – dodao je.

Sada ističe samo jedno:

– Želim da budem konstantan i da pre svega zdravstveno budem dobro. Pobeda ovde u Indijan Velsu dala bi mi veliko samopouzdanje i nadu da mogu da osvojim i Grend slem – zaključio je Cicipas.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter