0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Fudbalski Savez Srbije, Proglasenje najboljeg trenera i fudbalera u 2013 Dusan Savic (L) and Zvezdan Terzic Beograd, 28.12.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘DAO JE PARTIZANU, NEKA SAD DA RENDŽERSU’: Pred večerašnji meč Crvene zvezde oglasio se Dušan Savić i poslao brutalnu poruku Ohiju!

Objavljeno: 10.03.22 u 18:51

Oglasio se legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Navijači Crvene zvezde jedva su dočekali ovaj četvrtak, pošto će večeras od 21 čas njihovi miljenici odigrati novu evropsku utakmicu, ovog puta protiv škotskog velikana, Rendžersa.

Pred večerašnji meč četvrtine finala Lige Evrope, za Novosti je govorio legendarni as crveno-belih, Dušan Savić, koji ima sjajne uspomene sa ostrvskim ekipama.

– U ovo vreme samo su derbi i Evropa merilo za procenu nekog igrača. Kad se tu dokažeš u kontinuitetu, a ne u jednoj utakmici, onda si pravi. Ohi je tek došao, pokazao je da ima njuh za gol, dobro se kreće, lako postiže golove. Četiri utakmice zaredom je strelac, dao je gol Partizanu. Hajde sad neka da jedan u Glazgovu, pa jedan u revanšu na ‘Marakani’, pa kasnije opet protiv Partizana u plej-ofu, ako se bude igrao na JNA, jer trenutno stanje na tabeli je takvo, pogotovo posle Subotice i onog smešnog penala – kaže čuveni fudbaler.

Dušan Savić jedva čeka da počne utakmica.

Maštao sam da igram protiv Glazgov Rendžersa ili Seltika na ‘Ajbroksu’ ili ‘Seltik parku’, jer su vrhunski evropski klubovi. NJihov derbi ‘Old firm’ je nešto kao Zvezda – Partizan u najboljim danima ili River Plejt – Boka i spada u pet najvećih gradskih derbija na svetu. Meni se nije ostvarila ta želja, ali je zato prava sreća za ove Zvezdine igrače, posebno za navijače, što imaju takvog velikana za protivnika. To je lepota fudbala, da se odmeriš sa najboljima i najvećima. Mora da bude uzbudljivo, da se živi za ovakav spektakl – poručuje Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter