0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

DA LI JE OVAJ ČOVEK VIŠE NORMALAN: Jokić sada maltretirao rivale u prestonici Kalifornije, deluje kao da nije ni blizu limita! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.22 u 08:13

Nova fantastična partija centra!

Košarkaši Denver Nagetsa su u prestonici Kalifornije savladali Sakramento Kingse rezultatom 100-106. Gosti iz Kolorada su vodili gotovo čitav meč, išli su na čak 18 poena razlike, ali su domaći malo po malo u nastavku uspevali da smanje prednost, ali realne neizvesnosti nije bilo. Glavni faktor pobede Denvera bio je skok, jer us imali čak 13 uhvaćenih lopti više od rivala, a obe ekipe su slabo šutirale za tri.

Najbolji u ekipi „Majl haj sitija“ bio je naravno, Nikola Jokić, koji je u novoj sjajnoj partiji ubacio 38 poena, imao 18 skokova i sedam asistencija, iz igre je ponovo šutirao preko 60 procenata, a na terenu je proveo 35 minuta. Najveću podršku je imao u vidu Monte Morisa sa 20, a Eron Gordon i Brin Forbs su dodali po 11.

Kod domaćih, sjajno je odigrao De’Aron Foks sa 32 poena i 10 asistencija, Harison Barns je imao 17 poena i po pet skokova i asistencija, a poslednji dvocifren je bio Trej Lajls sa 14 poena devet skokova.

Denver je ovom pobedom upisao šesti vezani trijumf, i aktivno se uključio u borbu za četvrto mesto sa Dalasom i Jutom, dok je Sakramento na 13. poziciji, na tri pobede od poslednjeg plej-in mesta i Nju Orleansa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter