0
Evrokupovi

Fudbal, UEFA Champions League third qualifying round, second leg.Crvena Zvezda (Red Star) Vs. Glasgow Rangers.Nenad Milijas, right and Steven Whittaker, left.Belgrade, 28.08.2007..foto: Srdjan Stevanovic

BIO JE UČESNIK ČUVENE UTAKMICE 2007. GODINE, SADA SA KLUPE POMAŽE STANKOVIĆU: Rendžers mi nije u lepom sećanju, ali Zvezda sada može da se nosi sa svima!

Objavljeno: 10.03.22 u 12:02

Legenda Zvezde o duelu sa Rendžersom!

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Rendžersu u Glasgovu u okviru osmine finala Lige Evrope. Pomoćnik u stručnom štabu crveno-belih Nenad Milijaš je govorio o rivalu, a prisetio se i duela sa ekipom iz Škotske kada je i sam bio učesnik.

Zvezda je 2007/2008 sezone izvukla Rendžers u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Milijaš je govorio o dvomeču, ali kako kaže nije mu u lepom sećanju, pošto su crveno-beli tada ispali od škotske ekipe.

Nije mi dvomeč u lepom secanju, jer smo ispali, ali bili smo bolji rival. Ipak, nedostajalo nam je malo i sreće tad, jer smo fudbalski delovali zaista dobro i zaslužili prolaz dalje. Što se tiče ovog dvomeča koji sledi, biće neizvesno, nemam dilemu oko toga. Na nama je da u Škotskoj ostvarimo što bolji rezultat pred revanš, a onda da na što punijoj “Marakani” damo sve od sebe i probamo da napravimo još jedan istorijski uspeh – rekao je Milijaš za Meridian sport.

Fudbal Soccer
Fudbalska utakmica super lige srbije izmedju Backe iz Backe Palanke i Crvene Zvezde
Nenad Milijas
Backa Palanka 02.12.2017
Stadion Slavko Maletin Vava
foto : Nenad Mihajlovic

 

On je napomenuo da je falilo malo sreće u tom duelu. Zvezda je u Glazgovu izgubila 1:0, a potom je na “Marakani” odigrala nerešeno bez golova.

Znali smo da će biti teško, ali verovali smo u prolazak tada. Kažem, fudbalski, na terenu, zaista smo delovali odlično, ali u sportu nekad treba i sreće. U prvom meču smo primili gol u nadoknadi vremena, u revanšu imali izgledne prilike, ali lopta nije htela u gol – rekao je bivši kapiten Zvezde.

Milijaš je napravio poređenje Rendžersa protiv kojeg je igrao u odnosu na trenutnog rivala crveno-belih.

– I tada, kao i sada imaju dobre pojedince, prekaljene fudbalere koji imaju iskustvo igranja velikih utakmica. Protiv takvih je uvek teško igrati, ali i mi imamo razloga da verujemo u pozitivan ishod dvomeča.

Sport fudbal soccer Red Star Crvena Zvezda Bograd Belgrade Serbija Srbija partizan kup polufinale ; Nenad Milijas 18.4.2007. photo: Pedja Milosavljevic

Pomoćnik Dejana Stankovića je za kraj istakao da Zvezda može sa svima da se nosi i nada se da će tim odigrati najbolje.

Nadam se da ćemo odigrati onako kako umemo u Škotskoj, pa ćemo da vidimo kakav će to rezultat doneti sa sobom. Što se želja tiče – nemam. Sa svakim možemo da igramo – zaključio je Milijaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter