0
Domaći fudbal

Netherlands soccer player VAN BRONCKHORST Giovanni, and Serbia and Montenegro's Ivica Dragutinovic, during the soccer match, Netherlands v Serbia and Montenegro Group C soccer match at the Central stadium, Leipzig, Germany, Sunday June 11, 2006. The other teams in Group C are Argentina and Ivory Coast.Netherland beat the Serbia & Montenegro 1-0, by goal of ROBBEN Arjen

VAN BRONKHORST: ‘Nismo arogantni, već skromni! Zvezda je jaka ekipa, ali uveren sam da možemo do povoljnog rezultata’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.22 u 19:52

Trener ekipe iz Glazgova veruje u uspeh!

Ekspedicija Crvene zvezde je u sredu odradila trening u Beogradu, a potom otputovala u Glazgov. Izabranike Dejana Stankovića u četvrtak očekuje duel sa Rendžersom, u okviru prve utakmice osmine finala Lige Evrope. Susret na stadionu ‘Ajbroks‘ zakazan je za 21 čas.

Dan uoči utakmice novinarima se obratio šef stručnog štaba ekipe iz Glazgova, Đovani Van Bronkhorst. Holanđanin se najpre osvrnuo na komentar direktora Zvezdine omladinske škole, Dragana Mladenovića, koji je istakao da su Škoti nadmeni nakon trijumfa nad Borusijom iz Dortmunda.

-Zašto smo nadmeni? Ne vidim da je bilo koji od mojih igrača arogantan, već smo svi skromni. Uživamo zbog igranja u Evropi, poštujemo svakog protivnika i ne vidim bilo kakve znake nadmenosti u svom timu, kod sebe ili u klubu. Srećni smo jer se nalazimo u osmini finala i učinićemo sve da prođemo, ali arogancija nije reč koja mi pada na pamet kada pogledam svoje igrače dok se pripremaju za ovaj dvomeč – kazao je Van Bronkhorst i poručio da se ne slaže sa izjavom Dejana Stankovića da je škotski tim favorit.

FOTO: YouTube screenshot

-To je njegovo mišljenje, ali za mene to nije važno. Pripremamo se za utakmicu kao i protiv drugih rivala, bitno nam je da da terenu radimo ono što smo zamislili. To je najvažnije i tome težimo. Mislim da nisam mnogo igrao protiv njega, ali jesam revijalnu utakmicu legendi koju je organizovala UEFA uoči finala Lige šampiona. Bio je fantastičan igrač, imao je odličan pas i dopadao mi se njegov karakter, imao je veliki uticaj na tim. Imam veliko poštovanje za njega kao igrača, a i sada kao trenera. Napravio je snažan tim i jedva čekamo da odmerimo snage sa njima. Zaista se radujem ovom dvomeču – istakao je Holanđanin i dodao:

-Igramo protiv jake ekipe, koja je bila prva u svojoj grupi. Imam ogromno poverenje u svoje igrače i uveren sam da možemo do povoljnog rezultata. Učinićemo sve što možemo da prođemo u sledeću rundu.

Holanđanin je otkrio da se Aron Remzi vraća u tim.

Remzi će biti u timu, ali ne u startnoj postavi. Stiven Dejvis nije u konkurenciji za utakmicu, imamo nekoliko dilema, ali biće sve u redu – zaključio je Van Bronkhorst.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter