1
Evrokup

Balsa Koprivica (R) and Djordje Gagic EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘TO ME JE NAUČIO DULE VUJOŠEVIĆ’: Gagić ‘razbio’ Partizan, pa se prisetio reči legendarnog trenera!

Objavljeno: 09.03.22 u 12:21

Đorđe Gagić sinoć je odigrao maestralnu utakmicu protiv svog bivšeg kluba, Partizana.

On je u pobedi Lijetkabelisa nad Partizanom (93:78) postigao 21 poen i bio najzaslužniji za novi trijumf litvanske ekipe. Posle utakmice, srpski centar se prisetio reči Duška Vujoševića.

– Posle utakmice setio sam se reči Duška Vujoševića, ako nešto voliš, onda daješ maksimum. Volim Partizan i mislim da sam pokazao koliko poštujem klub kada dam sve od sebe na parketu. To je sport i to me je naučio Vujošević. Nema puštanja ni u ljubavi… morao sam da popravim utisak sa prvog meča u Beogradu kada nisam mogao da se sastavim – izjavio je Gagić za „Mozzart Sport“.

Gagić ističe da nije bilo nikakvog peckanja.

Nema nikakvog peckanja, ne želim da dozvolim sebi da neko pomisli da možda ne poštujem klub kao što je Partizan. To je moja druga kuća, zauvek. Momke u Partizanu izuzetno poštujem i uveren sam da mogu puno toga dobrog da naprave. Nemanju Dangubića dugo poznajem još iz dana u Hemofarmu, tu je i Rade. Sa svima sam dobar, nije bilo nikakvih peckanja posle meča, samo sam se pozdravio sa svima i poželeo im puno sreće i poručio im da navijam da doguraju što dalje – zaključio je Gagić.

0
0

1 Komentara

  1. General te sigurno nije ‘naucio’ da ostavis drugove na cedilu i pregovaras sa omrazenim kk i to bas u vreme odigravanja odlucijucih tekmi sa tim istim kk..!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter