0
Evroliga

Dylan Osetkowski and Marko Simonovic (L) Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SIMONOVIĆ POZIVA NAVIJAČE: ‘Potrebna nam je ona atmosfera!’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.22 u 23:23

Bivši kapiten poziva navijače!

Crvena zvezda sutra na domaćem terenu dočekuje ekipu Makabija iz Tel Aviva u okviru Evrolige. Eventualnom pobedom bi se ‘crveno-beli’ primakli TOP8 fazi, što je nesumnjivo cilj aktuelnog prvaka Jadrana. Umor ih sustiže, a nekadašnji kapiten Marko Simonović poziva navijače da upravo zato daju podršku igračima:

‘Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica, oni su odmarali u utorak. Inače radi se o izuzetno poletnoj ekipi koja dosta trči igraju na veliki broj poena, to je uostalom njihov stil igre već godinama. Promenili su trenera, vidi se malo i taj uticaj u igri, kako će to izgledati sutra to je njihov problem, mi ćemo se potruditi da odradimo naš deo posla. Velika potrošnja je bila ,ali mora tako protiv Reala kako drugačije? Pobedili smo i taj meč sa Realom može da bude pokazatelj, da odigrao čvrsto da smanjimo broj poseda i da iskoristimo i energiju i atmosferu sa tribina i da nekako svi zajedno pokušamo da dođemo do energije koja nam sada svakako nedostaje.’ – rekao je Simonović i potom dodao:

‘Mora da gori, zaista sutra mora da gori, baš nam je bitno! Po meni, ako moram da biram od svih utakmica – sutra je ta kada nam zaista treba ogromna podrška, da baš bude puno, bučno. Uvek je, ali da sutra bude „ona“ atmosfera!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter