0
ATP

(191007) -- SHANGHAI, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain celebrates after the men's singles first round match between Andy Murray of Britain and Juan Ignacio Londero of Argentina at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, Oct. 7, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

DONEO ODLUKU KOJA JE MNOGE IZNENADILA: Endi Marej otkrio šta će raditi novcem koji zaradi do kraja ove sezone!

Objavljeno: 09.03.22 u 11:22

Proslavljeni teniser, Endi Marej oduševio je mnoge ljude svojom izjavom.

Nekadašnji broj jedan, rekao je juče da će sav novac koji bude zaradio do kraja ove sezone, proslediti u humanitarne svrhe, odnosno deci u Ukrajini.

Britanski as je već duže na ‘vezi’ sa UNICEF-om, i ne krije da želi da pomogne svim žrtvama koje su se našle u nemilosti sukoba na granici Ukrajine i Rusije.

Preko 7.500.000 dece je pod rizikom zbog eskalirajuće situacije u Ukrajini, tako da radim sa UNICEF-om kako bi im dopremio sve neophodne medicinske zalihe i potrepštine za rast i razvoj – rekao je Marej na Tviteru.

Marej je pozvao i ljude dobre volje da pomognu.

Vrlo je bitno da se njihovo obrazovanje nastavi, tako da UNICEF radi na tome da omogući kontinuirano školovanje za raseljenu decu, a isto tako radi na rehabilitaciji oštećenih škola, gde će pomoći u zameni stolarije i svega ostalog. Zbog toga, sav prihod od turnira do kraja godine doniram kao pomoć narodu Ukrajine. Svi ostali u Ujedinjenom Kraljevstvu mogu da mi se priključe i da doniraju novac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter