0
Evrokupovi

FOTO: Real Madrid

BENZEMA ‘KUPUJE’ MESTO NAJBOLJEG NAPADAČA U 21. VEKU: Real šokirao Parižane! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.22 u 22:53

Madrid je centar sveta u ovom trenutku!

Fudbaleri Real Madrida na svom terenu dočekali su Pari Sen Žermen u okviru revanš utakmice osminefinala Lige šampiona. Prvi meč pripao je francuskom predstavniku rezultatom 1:0, a nakon 45 minuta revanša, PSŽ je imao identičnu prednost, što u ukupnom skoru predstavlja 2:0 za tim sa ‘Parka Prinčeva’.

Svi su mislili da Real nema šanse da se vrati u ovu utakmicu, jer je Pari Sen Žermen izgledao mnogo bolje, ali je Karim Benzema imao malo drugačije planove.

Preiskusni francuski napadač postigao je tri pogotka u drugom poluvremenu i tako ne samo vratio Real Madrid u utakmicu, već mu doneo šansu za plasman u narednu rundu takmičenja.

PSŽ je određenim izmenama pokušao da ‘probudi’ ostatak tima i tako dođe makar do produžetaka za početak!

Mančester siti je na domaćem terenu samo ‘odrađivao’ posao protiv Sportinga, jer su prvi duel dobili sa 5:0. Pep Gvardiola napravio je nekoliko očekivanih izmena i dao šansu velikom broju igrača da nastupe u Ligi šampiona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter