1
Evroliga

Crvena Zvezda v Real Madrid-Euroleague 2021/22 Beograd, 08.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ZVEZDA SRUŠILA VELIKI REAL: Crveno-beli zaboravili na poraz u derbiju, pa u grotlu Pionira savladali ‘kraljevski klub’!

Objavljeno: 08.03.22 u 21:08

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su najveću pobedu ove sezone u elitnom takmičenju.

U odloženom meču 20. kola Evrolige, ekipa Dejana Radonjića pobedila je veliki Real Madrid rezultatom 65:62 i tako se ‘popela’ u Top 8 zonu.

Sada, crveno-beli imaju isti broj pobeda kao i Monako, ali i meč manje i trenutno su na osmoj poziciji. Pred kraj meča, Real je davao sve od sebe da se vrati u život, ali tada je na scenu nastupio Dejan Davidovac, koji je napravio seriju poena kada je bilo najpotrebnije.

Veliki doprinos u ovoj pobedio imao je Nejt Volters, koji je još jednom pokazao o kakvom igraču se radi. Blistao je na ovom susretu, pogađao je vrlo teške šuteve i preuzimao odgovornost kada je god to trebalo.

Najraspoloženiji u poraženoj ekipi bio je Ljulj sa 20 poena, dok su u pobedničkom timu Davidovac i Ivanović postigli po 13 poena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. Ko god da je našim parama opet kupio final 4 znao je sta ce se desiti.2 puta final 4 u Bg , za sve one Partizanove godine – nijedan. Ovo je neka ozbiljna organizacija, spremna da se razbacuje tudjim parama. Kolika vam je plata kad nista o ovome ne pisete ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter