1
Evrokup

foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘TO JE NAJGLUPLJI MOGUĆI IZGOVOR’: Žoc besan posle debakla u Litvaniji, dvojicu igrača je pohvalio, a ostali – katastrofa!

Objavljeno: 08.03.22 u 21:31

Dva dana nakon pobede u derbiju protiv Crvene zvezde, crno-beli su u litvanskom Panavežisu doživeli poraz u okviru 14. kola 7Days Evrokupa.

U duel sa Lietkabelisom, Partizan je ušao sa petorkom Madar, Glas, Vukčević, Zagorac, Koprivica, ali je nakon početne prednosti od 0:5, domaći tim od trećeg minuta susreta preuzeo vođstvo. Do kraja prve deonice, Lijetkabelis je stekao 6 poena prednosti koje je pred istek 10. minuta anulirao Kevin Panter sa 6 vezanih poena.

U drugoj četvrtini, domaći tim je u prvih 7 minuta ovog perioda stekao ubedljivu prednost koju crno-beli više nisu uspeli da ozbiljniji ugorze. U drugom poluvremenu, domaći tim je uspeo da sačuva, pa i poveća razliku koju su u četvrtoj četvrtini crno-beli smanjili na konačnih 93:78.

Posle utakmice, trener Partizana, Željko Obradović je na konferenciji za medije izjavio:

Naravno, moram da čestitam Lijetkabelisu koji je odigrao sjajno od početka do kraja meča. Moj tim nije, to je očigledno. Mi nemamo izgovor, igrali smo pre dva dana veliki derbi sa Zvezdom, to nije nikakav izgovor, to je najgluplji mogući izgovor. Ako volite da igrate košarku i ako igrate za klub kakav je Partizan, morate da dajete sve od sebe. Nedostajalo nam je želje i koncentracije. Ja sam večeras imao dvojicu igrača u timu. Jedan je uvek spreman da pomogne timu, radi uvek dobre stvari, to je Kevin Panter, a drugi je Rade Zagorac. Ostali – katastrofa – poručio je Obradović.

0
0

1 Komentara

  1. Ko su ljudi koji odlučuju šta ce svi ovi zvezdini takozvani portali da napišu. Krajnje je vreme da se saznaju tvorci ovog zla.Sve ofarbali u svoje boje !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter