0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

SRPSKO VEČE DOMINACIJE IZA NAS U AMERICI: Bogdanović igra košarku karijere, sramota što nema podršku! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.22 u 09:00

Jastrebovi izgubili od fenjeraša!

Košarkaši Detroit Pistonsa nastavili su pobednički niz pa su sada na svom parketu, nakon produžetka, savladali Atlanta Hokse u izuzetno neizvesnoj utakmici. Meč je bio u egalu celim svojim tokom, a ni jedna ekipa nije uspela da stekne dvocifrenu prednost, gosti su bili najbliži tome u jednom momentu, kada su bili na 9 poena prednosti. Takođe je meč obeležio užasno šut sa distance Jastrebova, koji je iznosio 11/38.

Najbolji u redovima poražene ekipe bio je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović koji je meč završio sa 22 poena, pet skokova i šest asistencija, za 40 minuta na parketu, ali je za tri šutirao sinhronizovano loše sa saigračima, niskih 2/11. Tre Jang je takođe imao užasno šutersko izdanje, bek je zabeležio 14 poena i 12 asistencija, ali sa katastrofalnim šutom iz igre 5/20.

Kod pobednika najbolji je bio ruki i prvi pik na draftu, Kejd Kaningem sa 28 poena. šest skokova i 10 asistencija, Džeremi Grent mu je pomogao sa 23, Marvin Begli Treći je meč završio sa 19 poena i 10 skokova, dok je Kilijan Hejs upisao 13.

Atlanta je i dalje deseta na istoku sa 31 pobedom i 33 poraza, dok je Detroit upisao svoju treću uzastopnu pobedu i još uvek je pretposlednji u istoj konkurenciji, ali sa 18 pobeda i 47 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter