0
Evrokupovi

Nikola Krstovic Vladimir Stojkovic sudija Srdjan Jovanovic Finale Kupa Srbije, Crvena Zvezda - Partizan, derbi, derby 25.5.2021. Maj 25. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRPSKI SUDIJA DELI PRAVDU ITALIJANIMA I NEMCIMA: Nakon skandala u Subotici, Jovanović ide u Bergamo!

Objavljeno: 08.03.22 u 14:10

Delegirane sudije za osminu finala!

Na papiru najbolji srpski sudija, Srđan Jovanović, delegiran je da deli pravdu na meču osmine finala Lige Evrope između Atalante i Bajera iz Leverkuzena. Ovaj meč je na rasporedu u četvrtak od 21. čas. On je u centar pažnje došao minulog vikenda, kada je iz VAR sobe signalizirao Lazaru Lukiću da svira kazneni udarac za crno-bele, koji po rečima eksperta, nije postojao.

Jovanoviću će pomagati njegovi standardni članovi tima Uroš Stojković i Milan Mihajlović dok će četvrti sudija biti Novak Simović. U VAR sobi sedeće engleske sudije Kris Kavano i Stjuart Atvel. Ovo će biti drugi put ove sezone da sudi meč drugog po snazi evropskog takmičenja, jednom je delio pravtu u Ligi konferencija, a čak četiri puta se našao na centru za vreme elitnog klupskog takmičenja, na mečevima Lige šampiona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter