0
Evroliga

Crvena Zvezda v Real Madrid-Euroleague 2021/22 Beograd, 08.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘PROCENE SU BILE DA ĆEMO ZAVRŠITI NA DNU’: Radonjić posle Reala poslao brutalnu poruku, evo šta ga najviše oduševljava!

Objavljeno: 08.03.22 u 23:50

Crvena zvezda savladala je Real Madrid pred punim Pionirom, a Dejan Radonjić ima mnogo razloga da bude zadovoljan.

Trener crveno-belih je presrećan zbog ovog trijumfa, istuče da su procene pred početak Evrolige bile takve da će Zvezda biti na dnu tabele.

– Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi, i uspeli smo da ih savladamo. Izuzetan rezultat. Pobediti Real znači da je odigran dobar meč – ne važi to za nas, već i za mnogo bolje timove od nas – rekao je Radonjić i dodao:

Procene pred početak takmičenja su bile da smo na dnu, a ovo nam je 12. pobeda u sezoni, mada sada imamo ovu situaciju s ruskim klubovima… Možda i više od rezultata sam zadovoljan i igrama koje pružamo, pogotovo uz probleme koje smo imali.

Crveno-bele u četvrtak očekuje novi evroligaški ispit, kada će u prestonicu Srbije doći Makabi.

Ogromna potrošnja u nehumanom rasporedu, a bila nam je potrebna energija da bismo pobedili sada. Ovo je bio ‘rat’. Posle Atine i Panatinaikosa, pa Fener, Baskonija, Partizan, zaista ogromna potrošnja. Videćemo kako ćemo da izgledamo protiv Makabija, ali opet će nam biti potrebna energija protiv fizički kvalitetnog protivnika. Biće važna koncentracija, imaju sjajne igrače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter