0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

OGNJEN DOBRIĆ: ‘Igramo pred našom publikom koja nam daje vetar u leđa’

Objavljeno: 08.03.22 u 13:53

Novi izazov za ekipu Dejana Radonjića!

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju sa vrlo napornim ritmom utakmica, u utorak u Beograd stiže ekipa Reala iz Madrida.

Duel crveno-belih sa jednom od ekipa koje su pretendenti na najviši plasman i u ovogodišnjem izdanju Evrolige zakazan je za 19 časova u hali ‘Aleksandar Nikolić‘.

Pred ovaj duel trener crveno belih Dejan Radonjić ima kadrovskih problema, i dalje su van tima zbog povreda Stefan Marković i Maik Cirbes.

Dueli sa Realom uvek predstavljaju praznik košarke u Beogradu, a novi utakmica sa ‘kraljevskim’ klubom predstavlja veliko iskušenje u ovako zgusnutom kalendaru u kome se trenutno nalaze crveno-beli, koji će da podsetimo već u četvrtak dočekati i Makabi u Beogradu.

Pred utakmicu sa ‘kraljevskim’ klubom oglasio se bek crveno-belih, Ognjen Dobrić.

-Svi znamo o kojoj se ekipi radi i kakav kvalitet poseduju. Ipak igramo pred našom publikom i imaćemo vetar u leđa. Želimo da odigramo jednu dobru utakmicu i nadam se dobrom rezultatu. Loša serija Reala može da bude otežavajuću okolnost jer ekipa zna da se mobiliše i odreaguje i odigra dobru utakmicu , ali sve zavisi od nas, moramo da se oporavimo i pripremimo što bolje za ovo što nas čeka – istakao je Dobrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter