0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets/screenshot

NBA LEGENDA SAMO HVALI JOKIĆA: On jedini zaslužuje MVP nagradu, igra sa neverovatnom lakoćom! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.22 u 14:41

Trener Ratnika o Džokeru!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Golden Stejt brezultatom 131:124, srpski superstar je odigrao još jedan sjajan meč koji više nikoga ni ne iznenađuje, a ovo mu je bio 18. tripl-dabl u sezoni. Povodom toga, jedan od već sada najboljih trenera lige, i nekadašnji sastavni deo Džordanovih Bulsa, Stiv Ker, govorio je o Nikoli Jokiću nakon poraza njegove ekipe:

„MVP nagradu bih dao Nikoli Jokiću. Danas je bio spektakularan. On sve svoje saigrače čini boljim, otežava obranu i igra utakmicu tako laganim tempom“, rekao je Ker, trostruki osvajač NBA lige sa Ratnicima kao trener, a kao košarkaš tri puta je uzimao prsten sa Bulsima, a dva puta sa Sparsima.

Kako je američki komentator pozvao publiku da izabere Jokiča za predsednika pogledajte OVDE.

Denver je i dalje na šestoj poziciji zapada, i pored devetog trijumf u poslednjih 10 mečeva, sa 39 pobeda i 26 poraza, a Džoker ove sezone prosečno beleži blizu 26 poena, 14 skokova i 8 asistencija, a ne leto bi mogao da postane najplaćeniji košarkaš u istoriji.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter