0
Evrokupovi

FOTO: FC Bayern München/Twitter

LIGA ŠAMPIONA: Bajern demonstrirao silu, Levandovski pokazao klasu – Liverpul izgubio, ali ipak prošao dalje! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.22 u 23:25

Bajern Minhen je večeras demonstrirao silu.

Upseli su Bavarci bez većih problema da se plasiraju u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su na svom stadionu ‘razbili’ RB Salzburg ubedljivim rezultatom 7:1.

U prvo meču rezultat je bio 1:1, da bi nemački velikan noćas pokazao sav kvalitet koji poseduje, i iskalio bes na nemoćne Austrijance. Ušli su gosti hrabro u meč, imali su dve dobre šanse na startu, ali ubrzo je stigla kazna. Svega 10 minuta i 22 sekunde trebalo je Robertu Levandovskom da postigne najbrži het-trik u istoriji elitnog takmičenja.

Sjajni Poljak je dva gola postigao iz penala, što svakako ne umanjuje njegov podvig. Za 4:0 pogodio je Gnabri u 30. minutu, i tada se videlo da ekipa sa Alijanc Arene ne želi da se zaustavi. Tako je i bilo, u 54. minutu u strelce se upisao u Miler, da bi u 83. minutu postigao svoj drugi pogodak na večerašnjem meču. Gosti su počasni gol postigli u 70. minutu preko Kjergarda, da bi tačku na ovu utakmicu postavio Sane u 85. minutu.

Plasman u narednu rundu takmičenja obezbedio je i Liverpul, koji je večeras izgubio od Intera minimalnim rezultatom, ali je u ukupnom skoru engleski velikan bolji sa 2:1.

Inter je u jednom momentu morao da krene na sve ili ništa, i takva igra se isplatila italijanskom timu. Matip je pogrešio na desnoj strani, lep trougao napravili su igrači gostujuće ekipe, lopta je stigla do Lautara koji je, fenomenalnim pogotkom i podigao nadu italijanskog šampiona da mogu do drugog pogotka.

Ipak, navijačima Intera ‘srušili su se snovi’ svega nekoliko sekundi kasnije, kada je crveni karton dobio Aleksis Sančez zbog faula nad Fabinjom.

U samoj završnici meča, Salah je pogodio stativu, a rezultat se nije menjao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter