0
Košarka

(190831) -- FOSHAN, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the group D match between Angola and Serbia at the FIBA Basketball World Cup 2019 in Foshan, south China's Guangdong Province, on Aug. 31, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

JOKIĆEV KONKURENT ZA MVP: ‘Nikola je zver!’

Objavljeno: 08.03.22 u 17:49

Nikola Jokić iz noći u noć beleži fenomenalne partije kojima predvodi Denver Nagetse.

Somoborac oduševljava ne samo javnost, navijače franšize iz Kolorada, nego i direktne konkurente u MVP trci. Tako je prethodne noći u pobedi nad Golden Stejtom sa 131:124 ubacio 32 poena, imao 15 skokova i 13 asistencija.

To je oudševilo i Džoela Embida, centra Filadelfije Seventisiksersa, koji je takođe jedan od kandidata za MVP priznanje i koji je izneo niz pohvala na račun srpskog centra.

– Jokić je neverovatan igrač, on je čudovište. Video sam šta je u stanju da uradi prethodne večeri, gledao sam utakmicu, kao što gledam svaku utakmicu. Ali, on je čudovište zbog onoga što je uradio na terenu. To je ludo. To kažem kao centar o centru. Srećan sam kada vidim kako dominira ligom, rekao je Embid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter