0
Košarka

FOTO: Youtube/screenshot

GOBER OVAJ PUT PREVRŠIO SVAKU MERU: Francuz ceo meč provocirao Luku, Dončić poludeo i gađao ga loptom, potom razbio Jutu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.22 u 15:16

Bezobrazluk centra ne zna za granice!

Košarkaš Jute Rudi Gober je poznat kao neko ko je izuzetno dobar, ali verovatno precenjen, defanzivac, i omražen je u ovdašnjoj javnosti usled čestih duela sa Nikolom Jokićem. Ipak, Francuz je sinoć na meču Dalasa i Jute, čitavo prvo poluvreme provocirao i igrao prljavo nad Dončićem kako bi ga izbacio iz ritma.

Najpre je odgurnuo Luku, koji se našao na podu, ali su saigrači sprečili eskalaciju sukoba, da bi nešto kasnije na ulazu Dončića Gober pokušao da ga izbaci iz balansa i rizično obori na parket. Za Slovenca je to bila kap koja je prelila čašu, pa je rivala gađao loptom. Do je rezultovalo tehničkom greškom, ali je i probudilo plejmejkera koji je do kraja meča razbio Jutu i doneo pobedu Dalasu.

Mevsi su nakon ove pobede još uvek peti na tabeli, ali su se izuzetno približili Juti koja je još uvek poziciju ispred, obe ekipe su trenutno sa po 40 trijumfa, ali tim iz Teksasa ima meč i poraz više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter