0
Domaći fudbal

Fudbal, Lav Kup Srbije, sezona 2009/2010.Partizan Vs. Vojvodina (Novi Sad).Goalkeeper Mladen Bozovic.Beograd, 15.04.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DETALJI POKUŠAJA SAMOUBISTVA: Božović popio tablete, pa uzeo pušku

Objavljeno: 08.03.22 u 17:26

Događaj koji je potresao sportsku javnost.

Mladen Božović, bivši golman Partizana, danas je pokušao da izvrši samoubistvo, a nakon intervencije lekara, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Prema nezavaničnim informacijama do kojih je došao ‘Kurir‘, Božović je pucao sebi dva puta u grudi i jednom u butinu i u teškom je stanju odnet u bolnicu, dok pojedini mediji prenose da je duže vreme imao psihičkih problema.

Božović je navodno još pre nekoliko meseci pokušao da se ubije, a sda se sve zbilo pred njegovom rodnom kućom u Podgorici, nakon što je uzeo veću količinu lekova. Navodno je Božović bio u dugovima, koji, kako navodi izvor, nisu bili nerešiv problem, dok je nedavno napao suprugu i naneo joj povrede.

Podsetimo, Božović je u Humsku je došao iz podgoričke Budućnosti u januaru 2008. godine, a crno-beli dres je nosio dve sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter