1
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@Feyenoord

CRNO-BELI MOGU MALO DA ODAHNU: Fajenord bez najboljeg strelca stiže u Beograd, evo šta može biti problem za Stanojevića! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.22 u 09:44

Problemi za Slota!

Fudbaleri Partizana na svom stadionu u četvrtak dočekuju ekipu Fajenorda sa kojom ih je žreb spojio u osmini finala Lige konferencija. Nisu baš sa oduševljenjem dočekali ovu informaciju u Humskoj, s obzirom na to da su mogli proći dosta bolje, ali i dosta gore ruku na srce, ipak ono što može da raduje jeste što trećeplasirana ekipa holandskog prvenstva neće moći da računa na jednog od najboljih igrača.

Gus Til je pozajmljeni igrač Spartaka iz Moskve u Roterdamu, a prethodno je do 2019. igrao u AZ Alkmaru, ipak ni jednom se nije sastao sa Partizanom u grupnoj fazi uprkos u izvlačenju tih timova u istoj grupi u dva navrata. Til je postigao 13 golova u prvenstvo Holandije, odnosno 19 ukupno, i sa svojih skoro 190 visine izuzetno podseća na Fanakena iz Klub Briža, kao neko ko je pretnja i sa loptom u nogama, i kao neko ko se ubacuje u kazneni prostor iz drugog plana.

Ipak u Partizanu ne mogu da računaju na Rikarda Gomeša zbog isključenja u duelu sa Spartom, dok su u strahu od suspenzije za revanš u slučaju dobijene javne opomene Igor Vujačić, Aleksandar Popović i Lazar Marković. Ukoliko se ne pripaze, put Roterdama crno-beli u značajno oslabljenom sastavu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter