0
Domaći fudbal

Fudbal, Jelen super liga, sezona 2009/2010.Crvena Zvezda Vs. Partizan.Goalkeeper Mladen Bozovic.Beograd, 28.11.2009..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OGLASILA SE PORODICA MLADENA BOŽOVIĆA: Ovo je stanje bivšeg igrača Partizana, nakon pokušaja samoubistva! (FOTO)

Objavljeno: 08.03.22 u 16:43

Porodica Mladena Božovića se oglasila.

Oni su istakli da je bivši golman Partizana dobro i da je van životne opasnosti, nakon što je pokušao samoubistvo usled čega je dobio teške povrede. Nakon toga je primljen u KBC Crne Gore.

– Poštovani prijatelji,

Sa potpunim razumevanjem za vašu brigu o Mladenovom trenutnom stanju, najljubaznije vas molimo da nam u ovim, nimalo lakim trenucima, date privatnost da u krugu porodice pokušamo da prevaziđemo ovu tešku i stresnu situaciju.

Mladen se nalazi u KBC Crne Gore, gde će mu biti ukazana adekvatna medicinska pomoć, i nalazi se van životne opasnosti.

Zamolili bismo vas da ne objavljujete podatke da je u teškom stanju, jer te informacije nisu tačne, a nama kao porodici stvaraju ogromni pritisak i tugu.

Hvala na razumevanju!

Porodica Božović, navodi se u saopštenju porodice.

FOTO: Instagram/Screenshot

Božović od sezone 2021/2022 nastupa za Zetu, a u svojoj u dugoj i uspešnoj karijeri branio je za Budućnost, Partizan, Videoton, Tom iz Tomska, Larisu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter