0
Fudbal

Aleksa Vukanovic Belgija, Gent - Crvena Zvezda, UEFA Liga Evrope, Europa League 26.11.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

VUKANOVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Bivši igrač Zvezde pred prvim inostranim angažmanom u karijeri

Objavljeno: 07.03.22 u 08:49

Srpski fudbaler blizu prvog angažmana van domovine.

Aleksa Vukanović, bivši fudbaler Crvene zvezde, karijeru će nastaviti u kineskom superligašu Meižu Haki, objavio je ‘Sport klub‘.

Ovaj 29-godišnjak će pojačati tim koji sa klupe predvodi Milan Ristić, nekadašnji trener Teleoptika, pa kasnije i Zemuna, a sada vodi kineskog superligaša, kog je uveo iz druge u prvu ligu.

Sa druge strane, posle epizode u Crvenoj zvezdi i 11 golova na 83 utakmice u crveno-belom, te rastanka u januaru, Vukanović će potpisati novi ugovor i tako zaigrati za peti klub u karijeri nakon SK Čelareva, OFK Bačke, Napretka i tima iz Ljutice Bogdana.

Ugovor Alekse Vukanovića sa predstavnicima kineskog kluba biće oročen na godinu dana, sa opcijom produženja na još jedno leto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter