0
Atletika

Armand Duplantis New World Indoor Record Atletika-Belgrade Indoor Meeting 2022 Beograd, 06.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SVETSKI REKORD PAO U BEOGRADU: Šveđanin definitivno nije sa ove planete! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.22 u 19:10

Neverovatne scene u prestonici!


Ovo je pravi uvodono što nas čeka za tačno deset dana u beogradskoj „Štark Areni“ imamo danas. Belgrade Indoor Meeting je predigra za Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici koje će biti održano od 18. do 20. februara. Na njemu će se naći neki od najboljih atletičara sa planete. Ovo je poslednja prilika za atletičare da obezbede normu za učešće na tom takmičenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

A uvertira nije mogla da bude bolja. U Beogradu je oboren svetski rekord u skoku sa motkom! Neverovatni Šveđanin, aktuelni svetski rekorder, Armand Duplatntis je lagano preskakao sve visine, a do svetskog rekorda, 6.19 metara, je oborio iz svo trećeg pokušaja! Prethodni svetski rekord takođe je glasio na ime Armanda Duplantisa i iznosio je 6,18 metara, a mogao je do rekorda i u prvom pokušaju, ali je ipak lestvica pala nakon nekoliko sekundi posle skoka.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter