0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/fkradnickinis

RADNIČKI SIGURAN NA ČAIRU: Kolubara borbena do samog kraja, ali ceo plen ostao u Nišu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.22 u 20:50

Fudbaleri Radničkog napokon pobedili!

Fudbaleri Radničkog iz Niša slavili su na svom terenu protiv Kolubare iz Lazarevca minimalnim rezultatom. Radnički je imao blagu inicijativu ceo susret, viđeno je nekoliko solidnih prilika, ali ništa preterano konkretno.

Do odlučujućeg momenta je došlo u 19. minutu kada je mladi Stefan Mitrović nakon loše rekacije odbrane gostiju, koji nisu mogli da intervenišu i otklone opasnost, savladao Dejana Stanivukovića. Nakon toga gosti su pokušavali da kazne Radnički u nekoliko situacija, ali do promene rezultata nije došlo. U nastavku je domaćin nekoliko puta opasnije pripretio, gosti su svoju šansu čekali iz kontre, ipak većih uzbuđenja nije bilo.

Radnički je upisao prvu pobedu još od novembra prošle godine, i katapultirao se do četvrte pozicije, dok je Kolubara nastavila seriju dobrih igara, ovaj put bez bodova, ali je tim iz Lazarevca i dalje visoko plasiran i drži osmu poziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter