0
Domaći fudbal

Ognjen Mitrovic Crvena Zvezda - Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

PROLETER I NAPREDAK ZA IZLAZAK IZ ‘CRNE SERIJE’: Sve oči će biti uprte u Kruševac!

Objavljeno: 07.03.22 u 14:22

Bitan duel za oba tima!

Danas od 16h u Kruševcu ekipa Napretka na svom terenu dočekuje gostujući Proleter iz Novog Sada. Utakmica koja čini se mnogo više znači gostima, jer se nalaze u jako lošoj seriji rezultata, a nakon što su im oduzeta tri boda, blizu su opasne zone.

Cristiano Piccini (R)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Proleter Novi Sad v Crvena Zvezda
Novi Sad, 20.02.2022.
foto: Starsport.rs ©

Trener Dušan Bajić će imati čitav ‘roster’ na raspologanju, izuzev iskusnog štopera Marka Jovanovića. Pobeda je imperativ za tim sa Slane bare. Sa druge strane, domaći sastav je u nizu od četiri utakmice bez pobede, uzeli su svega dva boda, ali su u dosadašnjem delu šampionata skupili ukupno 32 boda, pa se nalaze nešto dalje od opasne zone i u borbi za mesto u plej-ofu.

Superliga Srbije Cukaricki – Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Liga je jako ujednačena, svi timovi se nalaze na nekoliko bodova razlike, pa nema sumnje da će biti zanimljivo do poslednjeg kola.

Prvi ovosezonski duel ovih dveju ekipa pripao je Proleteru, koji je slavio minimalnim rezultatom. Jedini pogodak na meču postigao je Evandro, koji više nije u klubu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter