0
Evrokupovi

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Macva Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal with Milan Pavkov Mirko Ivanic Radovan Pankov Njegos Petrovic Veljko Nikolic Beograd, 11.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

POTENCIJALNA VELIKA NEVOLJA ZA CRVENO-BELE: Zvezda na posebnom oprezu, petorica upitna za nastup u revanšu!

Objavljeno: 07.03.22 u 21:45

Moguća glavobolja za Dejana Stankovića!

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak gostuju na Ajbroksu gde ih očekuje izuzetno teška utakmica u oviru osmine finala Lige Evrope. Policajci u taj meč ulaze raspoloženi, jer su za svoj 150. rođendad slavili u derbiju protiv Aberdina, a Dejan Stanković i njegovi izabranici moraju biti na oprezu iz još jednog razloga.

Naime crveno-beli su u opasnosti da im čak pet igrača bude suspendovano usled dobijanja žutog kartona na prvom duelu sa Rendžersom a to su:

To su Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić, Nenad Krstičić i Milan Pavkov.

Poslednji put su se ove dve ekipe sastale 2007. godine kada je u kvalifikacijama za Ligu šampiona tim iz Glazgova izbacio Zvezdu, minimalnim rezultatom u dvomeču, a strelac jedinog gola bio je Načo Novo u završnici meča u Škotskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter