0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@SpursOfficial

NEVEROVATNO PONIŽENJE KARAMELA U LONDONU: Totenhem poštedeo Everton sramote neviđenih razmera, Lampardova četa klizi ka zoni ispadanja! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.22 u 23:40

Debakl Lamparda!

Fudbaleri Totenhema su u okviru 28. runde Premijer lige demolirao Totenhem na svom stadionu ekipu Evertona rezultatom 5:0. Gosti nisu šutnuli u okvir gola rivala čitavu utakmicu, i da su želeli izabranici Antonija Kontea mogli su još ubedljivije trijumfovati.

Gosti su najpre sami načeli svoju mrežu autogolom Majkla Kina koji je odigrao užasnu partiju sveukupno upotpuni povredom na startu nastavka. Zatim je Son poduplao prednost, da bi Kejn postigao svoj prvi gol kod kuće još od Boksing deja, u decembru prošle godine. U nastavku odmah po kretanju sa centra, čim je ušao na teren, Regilon je tresao mrežu Pikforda, da bi konačan rezultat stavio Hari Kejn još jednim pogodkom.

Totenhem je sad na deobi šeste pozicije sa Vest Hemom, s tim da Čekićari imaju bolju gol razliku, dok je Everton na 17. poziciji, sa samo bodom više od Barnlija koji je prvi iznad zone ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter