1
Domaći fudbal

Ohi Omoijuanfo Anthony Ohikhuaeme Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NAKON PIĆINIJA JOŠ JEDAN ZVEZDIN STRANAC POZVAN U REPREZENTACIJU: Norvežanin je noćna mora za čuvare mreža!

Objavljeno: 07.03.22 u 11:50

Fenomenalne partije nisu prošle nezapaženo!

Na širem spisku reprezentacije Norveške našao se napadač Crvene zvezde, Ohi Omojiuanfo. Brzo je Norvežanin osvojio srca navijača kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić‘, a golgeterski učinak i fenomenalne partije nisu promakle Solbakenu.

Selektor nacionalnog tima Norveške odlučio je da pozove Ohija na martovsko okupljanje, saznaje ‘Telegraf‘.

Izabranici Stalea Solbakena će odigrati dva prijateljska meča. Norveška će 25. marta odmeriti snage sa Slovačkom, a četiri dana kasnije igraće protiv Jermenije.

Ohi je na šest zvaničnih utakmica postigao četiri pogotka za crveno-bele. Svakako da je najvažniji gol od dolaska na ‘Marakanu‘ upisao u večitom derbiju, kada je zatresao mrežu Partizana. Omojiuanfo se upisao u strelce na tri uzastopna susreta u Superligi Srbije. Visoki napadač je tokom prethodne sezone dominirao u dresu Moldea, gde je sa 27 postignutih golova bio najbolji strelac nacionalnog šampionata Norveške.

Nekoliko dana ranije, još jedan fudbaler Crvene zvezde pozvan je da brani boje svog nacionalnog tima. U pitanju je desni bek, Kristijano Pićini, koji se našao na širem spisku selektora Manćinija. Italijane očekuje baraž za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru. Aktuelni šampion Evrope će 24. marta igrati protiv selekcije Severne Makedonije.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter