0
Evropske lige

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia Ireland's Stephen Ward and Assistant Manager Roy Keane Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Ryan Byrne

LEGENDARNI FUDBALER PORUČUJE: ‘Nekoliko igrača više nikada ne bi trebalo da igra za Junajted’

Objavljeno: 07.03.22 u 11:32

Irac je frustriran zbog igre i zalaganja fudbalera Junajteda.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Roj Kin, oglasio se nakon ubedljivog poraza njegovog bivšeg kluba u gradskom derbiju. Siti je na ‘Etihadu‘ dominirao tokom celog susreta, a na kraju se izabranici Pepa Gvardiole slavili sa 4:1.

Legendarni Irac je teško podneo novi neuspeh ekipe sa ‘Old Traforda‘.

-Najgora stvar koja se može reći o igračima Junajteda jeste da su odustali, a to ne sme da se desi ni na jedom meču. Lepota vrhunskog sporta i jeste u tome što nemaš gde da se sakriješ. Znam da je Junajted igrao dobro na ‘Etihadu‘ poslednjih godina, ali sada smo svi videli njihove nedostatke – poručuje Kin i dodaje:

-Svi smo gubili fudbalske mečeve, ali postoji način na koji se i to radi – igrači Junajteda su prestali da trče, odustali su, nisu se vraćali. To ne razumem. Kritikovaće se menadžer, taktika, ali neprihvatljivo je da se igrači ne vraćaju nazad, to je sramota. Ovo je odraz toga gde se trenutno nalaze kao tim i klub, daleko su iza drugih.

Roj je razočaran odnosom prema dresu Junajteda.

-Ja sam bio frustriran samo gledajući. Svako može da napravi grešku, greške se opraštaju, ali da ne trčiš nazad… Petorica ili šestorica ne bi trebalo nikad više da zaigraju za Junajted – rekao je Kin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter