0
ATP

FOTO: Twitter/@NickKyrgios

KONTRAVERZNI AUSTRALIJANAC NEMA VIŠE DILEME: On je gotov, nema šta da traži u trci za najboljeg svih vremena!

Objavljeno: 07.03.22 u 16:37

Nik Kirjos po običaju diže prašinu!

Australijanac koji je godinama davao izjave usmerene protiv Novaka Đokovića, ali je u poslednjih par meseci promenio ploču. Nakon osvajanja Australijan Opena od strane Rafaela Nadala, atraktivni teniser je komentarisao kako je on trenutno najbliži zvanju najboljeg svih vremena, ali da se to odlučuje ipak u Parizu.

Međutim kada je u pitanju učešće Rodžera Federea u toj trci, Nik nema dilemu:

– Ne, Rodžer je završio što se mene tiče u toj trci za GOAT, ljudi, on je gotov. Razmišljao sam o tome, ima negativan skor sa obojicom rivala, baš loš rekord – rekao je Kirjos, pa nastavio – Ako osvoji Rolan Garos, mislim da je neupitno ko će biti GOAT. Ako dođe do 22, a ostali imaju 20 on postaje GOAT u tom momentu. 

(191115) — LONDON, Nov. 15, 2019 (Xinhua) — Roger Federer of Switzerland celebrates after winning the singles group match against Novak Djokovic of Serbia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 14, 2019. (Xinhua/Han Yan)

Kirjos je takođe rekao i da ne veruje da bi Nadal osvojio Australijan open da je Novak mogao da učestvuje.

– Ne verujem. Ali, povrede su deo sporta, vakcine su isto postale deo sporta – poručio je Kirjos.

Nik Kirjos ima ovojenih šest turnira, svi su na tvrdoj podlozi, najbolji rezultat na Grend slemovima su četvrtfinala u Australiji i Vimbldonu 2015. i 2014. godine, dok je nedavno osvojio titulu na najvećem turniru u Australiji u konkurenciji dublova zajedno sa Tanasijem Kokanakisom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter