0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HOLINS SE KANDIDOVAO ZA POTEZ SEZONE: Pogledajte fenomenalno zakucavanje košarkaša Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.22 u 12:15

Matijas Lesor nije uspeo da zaustavi sjajnog Amerikanca!

Košarkaši Partizana ugostili su u nedelju Crvenu zvezdu, u okviru 21. kola ABA lige. Crno-beli su bili bolji od večitog rivala sa 98:84. Glavnu ulogu u trijumfu Partizana imao je reprezentativac Srbije, Aleksa Avramović. Bek crno-belih je meč završio sa fantastičnim učinkom od 33 postignuta poena, jednog skoka i šest uspešnih dodavanja.

Izabranici Dejana Radonjića nisu uspeli da ponove fenomenalnu igru iz dva ovosezonska susreta sa večitim rivalom, pa su doživeli drugi poraz u regionalnom takmičenju ove sezone. Zvezda je i dalje prvoplasirani tim u takmičenju sa 17 pobeda i dva poraza. Partizan se nalazi na 2. mestu sa utakmicom više i učinkom od 17 trijumfa i tri izgubljena meča.

Jedan od najlepših poteza na utakmici delo je Ostina Holinsa. Košarkaš Crvene zvezde je još jednom pokazao kakve atletske sposobnosti poseduje i monstruoznim zakucavanjem se kandidovao za potez sezone. Matijas Lesor je pokušao, ali nije uspeo u nameri da zaustavi Amerikanca u uvodnim momentima treće deonice. Pogledajte kako je to izgledalo!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AdmiralBet ABA League (@aba.liga)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter