0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

FMP PORAŽEN U PODGORICI: Panteri nastavili loš niz, nestvarna partija Amerikanca, SC Derbi na pobedu od plej-ofa! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.22 u 19:29

Morača neosvojiva za Pantere!

Košarkaši SC Derbija slavili su na svom parketu protiv tima iz Železnika rezultatom 85:76. Utakmica je veći deo toka bila u egalu, a domaći su ključnu razliku napravili u trećoj deonici koju su dobili 25:12 i tako obezbedili sebi mirnu završnicu. Meč je obeležio sjajni ofanzivni skok domaćina, imali su ih čak 12, ali i loš šut iste ekipe sa distance, koji je bio niskih 4/20.

Najbolji u pobedničkoj ekipi je bio sjajni sa Erik Nil koji je odigrao neverovatan meč koji je završio 21 poenom, šest skokova i čak 13 asistencija, Kenan Kamenjaš je dodao 16, koliko i Tomislav Ivšić, da bi Flečer Megi bio poslednji dvocifren sa 14. U redovima gostiju Brajs Džouns je meč završio sa 15 poena i osam astistencija, uz šest izgubljenih lopti, Nenad Nerandžić je imao 14, Danilo Tasić 11 a mladi Milutin Vujičić 10.

FMP je sada sedmi sa skorom od 10 pobeda i devet poraza, ovo im je sedmi uzastopni, dok je SC Derbi na devetom mestu sa devet pobeda i 11 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter