0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ŽELJKO OBRADOVIĆ NAKON DERBIJA: ‘Zvezda je među najboljim odbranama Evrolige, mi smo im ubacili 98 poena!’

Objavljeno: 06.03.22 u 22:51

Imao je razloga da bude zadovoljan!

Partizan je na kraju dosta ubedljivo savladao Crvenu zvezdu, iako je na startu poslednje deonice bio samo jedan poen prednosti za domaći sastav. Nakon meča Željko Obradović je rekao:

‘Probali smo da reagujemo treningom od srede kada su se igrači vratili iz reprezentacjja i radili 4 dana. Probali smo dobru analizu da napravimo kada smo izgubili od Zvezde i našli neka rešenja. Imali smo i večeras padove ali smo imali drugačiju motivaciju i energiju. Čestitam igračima na pobedi i nadam se da ce im pomoći ova utakmica da shvate kako se igra do kraja sezone. Pamet, želja i energija. Zahvalio bih se navijačima koji zu bili uz nas i posle onog poraza u Nišu.’ – rekao je Žoc i potom dodao:

FOTO: Starsport

‘Sutra putujemo u Litvaniju. Već smo imali loše iskustvo kada smo igrali dva meča u 48 sati pa će neki igrači koji nisu igrali večeras dobiti šansu da igraju i da daju sve od sebe da pomognu ekipi!’

FOTO: Starsport

Odličan napada Žoc je prokomentarisao na sledeći način:

‘Imali smo dobre momente i u prvom poluvremenu radili smo ono sa treninga i bilo je brzopletih rešenja, ali i dosta pozitivnih stvari. Radi se analiza posle svakog meča i sa svima se razgovara mnogo i to je pomoglo da se smire igrači poput Avramovića koji je odigrao sjajno bez ikakve dileme, Zvezda je među najboljim odbranama u Evroligi a dali smo im 98 poena.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter