0
AdmiralBet ABA Liga

Rodionis Kurucs i Nikola Kalinic Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 20.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RAT VAN TERENA: Partizan onemogućio Zvezdi da održi zakazani trening!

Objavljeno: 06.03.22 u 17:35

Nesportske igre na dan večitog derbija!

Svi ljubitelji košarke u Srbiji raduju se novom susretu večitih rivala. Derbi ABA lige zakazan je za nedelju u terminu od 18 časova i 30 minuta.

Partizan će u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ ugostiti Crvenu zvezdu, ali rat van terena je očigledno počeo pre utakmice.

Kako prenosi ‘MaxBet sport‘, Partizan je Crvenoj Zvezdi onemogućio da održi dogovoreni polusatni trening. Prema informacijama ovog portala, dogovor je postignut između tim menadžera Crvene zvezde, Nebojše Ilića i kondicionog trenera Partizana, Bate Zimonjića.

Ekipa Dejana Radonjića je imala zakazan trening u periodu od 10 do 10:30č. Ipak, Zvezdi nije bilo omogućeno da održi trening jer su se crno-beli tada spremali za svoj trening. Isti portal navodi da Željko Obradović nije želeo da razgovara o tome ni sa Ilićem, a ni sa Zimonjićem.

Košarkaši i stručni štab aktuelnog šampiona Srbije morali su da se vrate svojim kućama. Ovakva situacija se do sada nije dešavala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter