0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@UnionStGilloise

KANDIDAT ZA GOL SEZONE LANSIRAO UNION KA TITULI: Od trećeligaškog špica do najboljeg napadača Belgije! (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.22 u 00:20

Fantastičan pogodak!

Muči se Union od starta prolećnog dela šampionata, ali ipak danas su uspeli da osvare trijumf nad Kotrijkom u gostima od 2:3 i to kakvom majstorijom! Deniz Undav, autor ove majstorije, je pojačao Brajton ove zime, klub koji deli vlasnika sa Unionom, ali je ostao u Belgiji na pozajmici.

U utakmici gde su lideri na tabeli bili u zaostatku, nakon mnogo borbe su preokrenuli. Ali nedugo zatim novi gol Kotrijka je šokirao goste, svi su očekivali da će doći do novog negativnog rezultata. Tada na scenu stupa upravo Undav, koji sa 25 metara šalje projektil, koji deluje ima takvu putanju da pogađa malu mrežu, i tako na samom isteku regularnog toka donosi tri boda svom timu.

Union sada ima i dalje sedam bodova više od drugoplasiranog Briža, a ukoliko izdrže na vodećoj poziciji do kraja prvenstva ovo bi bila ukupno 12, ali prva titula posrnulog giganta još od 1935 godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter