0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@NUFC

SVRAKE USPEŠNO KUPILE OPSTANAK: Njukasl za dva minuta rešio Brajton. Džejms i Kai su motori Čelsija! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.22 u 18:34

Sjajno popodne u Engleskoj!

Sjajan fudbal smo gledali u Premijer ligi ovog popodneva, a na pet utakmica je viđeno čak 17 pogodaka.

Na duelu između Barnlija i Čelsija na Turf Muru, Klaretsi su razbijeni pred svojim navijačima 0:4. U prvom delu mreže su mirovale, ali su svetski prvaci u nastavku dodali gas i u dvadesetak minuta igre u nastavku demolirali domaćina. Ris Džejms je najpre načeo Barnli, potom je Kai Haverc dva puta matirao Nika Poupa, da bi konačan rezultat postavio Kristijan Pulišić.

Njukasl i Brajton su na Sent Džejms Parku odigrali jedan izuzetno uzbudljiv meč. Domaći su ušli furiozno u meč, a prednost su stekli već u 12. minutu, kada je Rajan Frejzer natrčao na loptu koja se odbila od stative i poslao je u nebranjenu mrežu. Na centaršut istog fudbaler Svrake su duplirale prednost, jer je Fabijen Šer bio najbolji u skoku. Prednost je smanjio Luis Dank, ali Brajton nije mogao više i meč je završen rezultatom 2:1.

Karou Road je ugostio sjajan duel između Noriča i Brentforda. Pčele i Kanarinci su odigrali jedan izjednačen duel ali su gosti, pre svega Ivan Toni, koji je postigao het-trik i odigroa sjajnu utakmicu, bio koncentrisaniji pred golom rivala. Prednost za konačnij 1:3 je smanjio Timo Puki u nadoknadi, i to je bilo to od poslednje ekipe na tabeli.

Aston Vila je u Birmingemu razbila Sautempton i ispratila Svece sa četiri gola u mreži na jug. Domaći su postigli tri gola u rasponu od deset minuta. Na samom startu meča prednost Vili doneo je Oli Votkins, da bi minut pre kraja poluvremena Daglas Luiz duplirao prednost. Drugo poluvreme je takođe počelo u znaku domaćih jer u 52. minutu Felipe Kutinjo postiže pogodak, da bi Deni Ings samo dva minuta kasnije postavio konačnih 4:0 i tako meč završio sa golom i dve asistencije.

Vulverhempton je na Molinou ugostio Kristal Palas u jednoj izuzetno ujednačenoj utakmici. Gosti sa juga Londona su se ipak bolje snašli i slavili su rezultatom 0:2. Prednost Orlovima doneo je ŽanFili Mateta u 19. minutu, da bi četvrt sata kasnije Vilfrid Zaha duplirao prednost i postavio konačan rezultat. Golman gostiju, Visente Guaita imao je takođe sjajan meč i izuzetno je zaslužan za pobedu Kristal Palasa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter