0
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Aleksandar Stanojevic Partizan - Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ PRED SPARTAK: ‘Idemo motivisani, znamo da nas čeka teško gostovanje!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.22 u 15:55

Trener Partizana izneo je očekivanja pred utakmicu koja se igra sutra (14.00) u Subotici.

Crno-beli gostuju Spartaku nakon serije napornih mečeva te pobede nad Spartom, onda poraza u derbiju i trijumfa protiv Mladosti. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević svestan je važnosti duela i da njegova ekipa ne sme da kiksira, ako hoće da ostane na čelu tabele pred plej-of.

– Idemo na teško gostovanje, neugodno. Sećamo se svi poslednje utakmice kada smo u poslednjim minutama došli do bodova. Idemo motivisani da ostanemo na prvom mestu. Spartak je podigao svoju formu što je pokazao u poslednje dve utakmice i igrom i rezultatima, rekao je trener Partizana.

U ovom momentu nije izvesno da li će ‘golubovi’ moći da računaju na jednog od najboljih igrača, Nemanju Nikolića.

– Sećamo se svi poslednje utakmice kada smo u poslednjim minutama došli do bodova. Idemo motivisani da ostanemo na prvom mestu. Spartak je podigao svoju formu što je pokazao u poslednje dve utakmice i igrom i rezultatima.

Crno-beli će igrati dan pre Crvene zvezde, što je deo dogovora.

– Ne odgovara nam da igramo u 14 časova, ali postoji i košarkaški derbi, tako da se uklapamo. Imamo džentlemnski sporazum oko tremina u ovom periodu i sa te strane je sve u redu.

U ekipi Partizana neće biti Miloša Jojića zbog kartona, kao ni Ljubomira Fejse, a upitan je i natup Marko Jevtovića, koji je imao temperaturu.

– Jevtović je imao temperaturu i ne znam za njega. Fejsa počinje od ponedeljka da radi sa ekipom, a Jojić nam mnogo znači, direktan je konkretan je. Nedostajaće, ali makar će se odmoriti, jer je on u top tri u trci i možda ga je ovako nešto sačuvalo za naredni period, zaključio je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter