0
Fudbal

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

SPREMA SE TRANSFER BOMBA U ‘KOMŠILUKU’: Totenhem ‘naciljao’ hrvatskog reprezentativca – reč je o rekordnoj cifri!

Objavljeno: 05.03.22 u 08:23

Na pomolu ogroman transfer.

Trener Totenhema, Antonio Konte, planira da tokom letnjeg prelaznog roka pojača defanzivnu liniju tima, a među ozbiljnim kandidatima našao se fudbaler Lajpciga i hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol.

Dvatesetogodišnji fudbaler igra na poziciji štopera, a svojim fantastičnim partijama u Bundesligi skrenuo je pažnju na sebe, i tako očarao skaute brojnih evropskih klubova.

Ukoliko je verovati španskim medijima, Totenhem je ozbiljno ‘zagrizao’ za mladog defanzivca, i već na leto planira da angažuje.

Podsetimo, Joško je iz zagrebačkog Dinama prešao u Lajpcig za 19 miliona evra, a procenjuje se da ga neće prodati ispod 50 miliona evropskih novčanica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter