0
Evropske lige

FOTO: FK Željezničar

POTPUNI HAOS NA GRBAVICI U SARAJEVU: Nakon Crne Gore nemiri i u Bosni, sukob navijača pirotehnikom na samom terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.22 u 19:39

Najveći derbi Bosne i Hercegovine imao haotičnu uvertiru!

Derbi između Željezničara i Sarajeva koji se igrao na Grbavici imao je skandalozan uvod. Naime nešto manje od sat vremena pre početka meča došlo je do sukoba navijača na samom terenu. Nešto slično smo videli danas na meču Dečića i Budućnosti u Crnoj Gori.

Kako tamošnji mediji javljaju navijači gostiju su probili zaštitnu ogradu i trčali ka južnoj tribini gde se nalaze fanovi domaćih te se nakon verbalne rasprave sukob preneo i na samu travu. Horde zla i Manijaci su se našli na terenu, a nakon kraćeg sukoba epilog je teža povreda navijača Sarajeva, prenose mediji.

Meč je zbog toga počeo sa zakašnjenjem, ali ipak se utakmica nedavno završila pobedom Želje sa 2:0. Golove su postizali Armin Hodžić nakon pola sata igre, i Ermin Zec u sudijskoj nadoknadi drugog dela. Obe ekipe ove sezone igraju ispod očekivanja, Srajevo je trenutno na četvrtom mestu, do je Željezničar poziciju ispod sa dva boda manje i nakon pobede.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter