0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

OVO JE PLAKANJE OD SMEHA: Roman Abramović ‘pazari’ srpskog niželigaša – dobio je ponudu koju ne sme da odbije!

Objavljeno: 05.03.22 u 09:22

Hoće li Abramovič prihvatiti ovu ponudu?

Već duže vreme konstantno se govori o Čelsiju, pošto ruski biznismen Roman Abramovič više nije na čelu kluba a engleski velikan je na prodaji.

Sada, Roman je dobio ponudu od srpskog niželigaša. Reč je o fudbalskom klubu Petka, koji nastupa u opštinskoj ligi Lazarevca. Naravno, u pitanju je šala.

– Ovim putem Fudbalski Klub Petka želi da se obrati, sada već bivšem predsedniku Fudbalskog Kluba Čelsi, gospodinu Romanu Abramovič.

Dragi Romane, zbog novonastale situacije u svetu i vaše odluke da prodate svoj klub sa Stamford Bridža, uprava Fudbalskog Kluba Petka se saoseća sa vašim emocijama i teško podnosi vašu patnju. Hteli bi smo da vam učinimo uslugu i da Vam ponudimo 49% deonica kluba.

Ovom porukom želimo da Vas pozovemo na prvu pripremnu utakmicu u nedelju na pomoćnom terenu SRC „Kolubara“ u 17:00, gde ćemo snage odmeriti sa uvek neugodnim Čibutkovcima.

Nakon toga u planu je sastanak sa večerom u našoj kafani u domu (možda ste čuli za tu kafanu ranije, Ostoja je bio njen vlasnik) – Uprava FK „Petka“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter