0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@GranadaCF

NJEGOŠ ODLIČAN NA PRVOM STARTU ZA GRANADU: Petrović sjajan, Račić solidan, Šišmiši bolji, odbrana overava kartu za Segundu Nasridima! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.22 u 22:10

Novi loš rezultat za Granadu!

Fudbaleri Valensije su na mestalji slavili protiv Granade rezultatom 3:1 i tako produžili negativan niz tima sa samog juga Španije na osam mečeva bez trijumfa. Najprijatnija stvar u redovima Nasrida bio je Njegoš Petrović na svom prvom startu u uzdužno prugastom crveno-belom dresu, Momak rođen u Krupnju je konstantno otežavao igru domaćina i izuzetno se dobro nosio sa kvalitetnim veznim redom današnjeg rivala.

Prvo poluvreme je donelo ogromnu borbu, ali nije bilo konkretnijih prilika, da bi u prvih 15 minuta nastavka bilo svega. Najpre je Šišmiše u prednost doveo Gonzalo Guedeš u trećem minutu nastavka, da bi samo tri minuta kasnije Maksimilijano Gomes duplirao prednost. Granada je auto-golom Domeneha smanjila prednost, ali je Kristijan Soler, asistent kod prethodna dva gola Valensije, matirao Luiza Maksimijana koji se danas nije baš proslavio i tako postavio konačan rezultat.

Kompletna odbrana gostiju danas je odigrala upadljivo loše, sa izuzetnom Žermena Sančeza, i tako najviše njihovom krivicom izabranici Roberta Morena ne znaju za trijumf već osam rundi uzastopno. Trenutno se nalaze na 17. poziciji, sa tri boda više od Alavesa koji je prvi ispod crte, a samo dve ekipe su primile više golova od njih, dok je Valensija na devetoj poziciji sa 36 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter