0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LFC

LIVERPUL NEĆE ODUSTATI OD TITULE BEZ BORBE: Vest Hem preživljavao nemoguće, Arnold već sada među najboljim bekovima svih vremena! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.22 u 21:48

Redsi sigurni na Enfildu!

Fudbaleri Liverpula savladali su na svom terenu ekipu Vest Hema minimalnim rezultatom. Ceo meč je bio izuzetnog inteziteta, a ukupno je viđeno čak 35 šuteva na utakmici. Liverpul je gotovo sedamdeset posto vremena imao loptu u nogama, bio konkretniji rival, i pored povremenih bljeskova gostiju koji su s vremena na vreme uzimali inicjativu, zasluženo trijumfovao.

Ključni momenat desio se blizu isteka pola sata igre, kada je već sada jedan od najboljih bekova u istoriji ove igre Trent AleksanderArnold poslao sjajnu loptu u kazneni prostor i pronašao Sadija Manea koji je matirao loše postavljenog Fabijanskog. Mladi bek je pravi primer evolucije fudbala i koliko je sama igra napredovala, a uloga beka promenjena u sekundarnog plejmejkera što se ofanzive tiče.

Redsi su nakon ovog trijumfa nastavili seriju pobeda, sada ih imaju sedam, pa su prišli na tri boda od Mančester Sitija, koji je lider na tabeli, dok je Vest Hem nakon ovog poraza i dalje peti sa 45 poena, koliko ima i Arsenal, ali Topdžije imaju čak četiri meča manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter